БДСМ Львів

Опубліковано: 31.01.2021

BDSM in Lviv Абревіатура БДСМ розшифровується як Бандаж, Дисциплин, Садизм, Мазохізм. Це така сексуальна гра коли ти і твій сексуальний партнер отримує задоволення від болю або коли завдаєш болю партнеру. Якщо по простому, то бдсм це коли вона шльопнула тебе, а ти не обурився, а збудився. Сама абревіатура передбачає кілька варіантів розвитку подій.

Бондаж (зв’язування) і дисципліна

Сценарій BD – це обмежений за часом дію із суворим розподілом ролей і застосуванням певних практик. Зазвичай такі сценарії не покидають межі спальні.

Дисципліна і садизм

Сценарій DS – це передача влади над твоїм життям або якимись окремими сферами іншій людині – домінанту.Второй учасник називається сабміта. І це саме той тип відносин який був у Анастейші та містера Грея.

Садизм і мазохізм

Сценарій SM – це дії пов’язані в основному з болем і засновані в основному на те, що садистові подобається мучити, Мазохіст – страждати. Головне що варто пам’ятати завжди – все це справа виключно добровільна для всіх учасників процесу.

Але є і свої нюанси у таких ігор. Поділ на нижніх і верхніх буває умовним. Наприклад мазохіст чоловік може змушувати свою дружину пов’язувати себе і пороти або колоти голками п’яти. Не всі практики БДСМ це жорстокий секс, пані і приниження. Наприклад в сценарії садизм-мазохізм все може бути сконцентровано на болі. Гарячий віск, порка і ніякого сексу. Є такі пари, які постійно перебувають у відносинах домінант – сабміта. Задоволення їм приносить усвідомлення власної влади навіть без покарання.

Важливо мати хоча б поверхневі знання в області анатомії. Душити і пов’язувати потрібно вміти, щоб не заподіяти шкоди здоров’ю. Приниження або страждання допустимі тільки, якщо можуть приносити задоволення усім учасникам. Але якщо одному партнеру все подобається, а інший в таких практиках страждає не по своїй волі – це вже не БДСМ а насильство.

У БДСМ є свої табу:

  • практики з неповнолітніми;
  • людьми з психічними розладами;
  • приймають психотропні речовини;
  • людьми в алкогольному сп’янінні.

Важливо відчувати цю тонку грань що б не перетворитися з БДСМ гуру в вбивцю.