Еротичний масаж для пари Львів

Опубліковано: 21.11.2018

Дві дівчини виконують класичний масаж і еротичну програму, дівчат можна торкатися по тілу та цілувати крім інтимної зони, до оргазму доводять чоловіків, дівчатам роблять тількі еротичний масаж і класичний

Салон «Кориця» пропонує еротичний масаж у Львові, який дозволить отримати приголомшливі фантастичні відчуття. Еротичний масаж – це можливість отримати незабутню насолоду і зануритися в новий непізнаний світ блаженства, без надання послуг інтимного характеру. Еротичний масаж допоможе знайти упевненість в собі, відчути прилив сил, прийти до гармонії в душі. Отримати еротичний масаж в нашому салоні може як чоловік, так і сімейна пара. Масаж в чотири руки – це відмінний варіант для пар, які люблять експериментувати.

Масаж для пар

Наш салон еротичного масажу у Львові допоможе зануритися з перших хвилин перебування в атмосферу інтиму, спокуси і блаженства. Романтична обстановка, наповнена приємним ароматом і запахом, повільної музикою, плавними рухами дівчини перенесуть Вас відразу світ насолоди і мрій.

У салоні можна насолодитися не тільки різними техніками масажу. Клієнтам доступний ряд додаткових послуг: відвідування джакузі, насолодитися спокусливими танцями сексапільних дівчат, розслабитися в СПА зоні в компанії однієї або декількох дівчат.

У салоні еротичного масажу «Каприз» не потрібно боятися своїх бажань. Бажаєте отримати пристрасний масаж від стюардеси, жінки-кішки або медсестри? Ви його обов’язково отримаєте. Бажає масаж погарячіше? Тоді його Вам зробить дівчина в ігровому костюмі поліцейського. Варіантів для задоволення своїх бурхливих фантазій безліч і наші дівчата вам допоможуть їх втілити в реальність. Можете бути впевненими, що він залишиться у вашій пам’яті надовго.

Еротичний масаж подружжю

Бажаєте отримати незабутні відчуття і спробувати щось нове в своїх відносинах? Тоді краще рішення – замовити еротичний масаж подружжю. Він допоможе отримати нові відчуття і новий виток у відносинах. Приватний масаж парам відбувається в формі рольової гри. В еротичному масажі застосовується безліч тактичних технік: боді-масаж, гілка сакури, ніжний релакс, тантричний масаж, інкогніто, дихання тантри, сквірт, класичний, авторські техніки в поєднанні в поєднанні ніжності і грубості і багато іншого. Сімейним парам еротичний масаж допомагає урізноманітнити сімейне життя. Він може запалити новим полум’ям вогонь любові, внести іскорку в згаслі відносини.

Приватний масаж парам

Отримати еротичний масаж в нашому салоні може як чоловік, так і сімейна пара. Масаж в чотири руки – це відмінний варіант для пар, які люблять експериментувати.

  • У салоні Вас чекає затишна і романтична обстановка, в якій можна повністю абстрагуватися від сторонніх думок, розслабитися і зняти напругу.
  • Великий вибір професійних майстрів модельної і спокусливою зовнішності.
  • Комфортні і розкішні номери допоможуть розслабитися і отримати незабутні відчуття.
  • Свічки, танці на жердині, ароматичні масла, приглушене світло, ефірні масла і музика допоможе зануритися в романтичну атмосферу блаженства.
  • Ми гарантуємо повну конфіденційність надання послуг на території нашого салону.

Мистецтво сучасного еротичного масажу нескінченно багатогранне, але навіть в цьому розмаїтті техніка боді-масажу виділяється особливим чином. Адже в ній об’єднані найрізноманітніші почуття і відчуття: повний релакс абсолютно всього організму і сильне сексуальне напруга, чуттєве занурення в потаємні фантазії і їх моментальне виконання. Завдяки всього вищепереліченого, таке емоційний вплив, який вчинила на вас – одне з найпотужніших на тлі інших видів масажу еротичного характеру.

Варто відзначити, що в боді-масажі ви зможете відчути особливі дотики: легкі, по-справжньому ніжні, невловимі, ​​що, безсумнівно, розбурхує, захоплює і не дає відволіктися на сторонні думки, утримуючи увагу до самого кінця. І все це в повній мірі справедливо для наших масажисток! Ми впевнені, що завдяки їх досвіду, знань і щирого увазі до всіх побажань ви більше ніде не знайдете настільки вражаючого і незабутнього боді-масажу, і будете повертатися до нас знову і знову!